En dan 50km voor de eindstreep..
Door: Carla
Blijf op de hoogte en volg Carla
03 Mei 2012 | Spanje, Arzúa
Tja, dat zal misschien gek klinken en ik was zelf eigenlijk ook verbaasd maar het is echt waar..
Afgelopen dagen heb ik het met 50-60km per dag echt rustig aan kunnen doen, erg van de gezelligheid naast het fietsen kunnen genieten (in slechte albergues is de gezelligheid des te groter..het was gister dolle pret met Duitsers, Israëliër, Columbiaan, Braziliaan, Belg en Nederlanders..) en nog wat bijzondere ontmoetingen
kunnen meemaken..wat mijn avontuur nog afwisselender maakt!
Maar na vandaag is er nog maar 50km over en dan ga je ineens nadenken..
Dan komen er ineens hele gekke vragen in je op..
En komen er zelfs wat tranen..
Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? Wat is er veel gebeurd..
Heb ik het wel goed gedaan?
Heb ik het wel gedaan zoals papa het zou doen?
En wat nu verder?
Tja, leuke vragen maar geen antwoorden.
Oh nee, maar eigenlijk hoeft dat ook niet want daar ging ik niet voor.. Ach, het is soms gek wat zo'n reis met je kan doen en hoe bijzonder het kan zijn om al die dingen te kunnen & mogen ervaren.
Geloof me, ik ben niet triest of teleurgesteld..gewoon geëmotioneerd door alles wat ik heb gezien en meegemaakt.
En alles wat ik heb gevoeld en geleerd; kan oprecht zeggen dat ik een 'rijk' mens ben! En dat heb ik ook nog eens te danken aan die ongelooflijk rijke vader die ik heb!
Pap; dank je wel!!
Nog even en dan zie of spreek ik jullie weer.. Ik ga morgen nog even die laatste km's weg trappen en dan lekker 4 dagen met maria Santiago bekijken..te voet ;-En ik ben stiekem wel blij dat mijn zussie daar gezellig op me wacht, dan kunnen we dat fijn samen delen ;-)
Dikke kus carla
03 Mei 2012 - 16:00
Laura:
geniet van de laatste kilometertjes en het weerzien met Maria! dikke kus laura -
03 Mei 2012 - 16:03
Lotte:
Ha heldin,
Wat een intense ervaring en wat mooi, die emoties dat hoort er toch juist bij want dat geeft zo mooi weer wat je allemaal hebt meegemaakt, fysiek, mentaal, de herinneringen, de plannen, mensen, ontmoetingen en gedachtes! Mooi hoe je dat zegt, je bent rijk mens geworden en dat dankzij Jan. Morgen met zware bagage niet op de fiets maar in je hoofd en hart ga je de finish over, hoe mooi is dat! Lieve Carla geniet daar intens van en daarna natuurlijk nog van veel gezelligheid met Maria!
Kijk uit naar je laatste blog!
Liefs,
Lotte -
03 Mei 2012 - 16:38
Milou:
Hallo rijk mens.Geniet van je
laatste fietsdag.En daarna lekker
met je zussie praten,praten en nog
eens praten.De blaren nu eens op
je tong.
Liefs en een extra dikke knuffel
voor mijn geweldige nchtje.
Milou. -
03 Mei 2012 - 16:54
Femke:
Hee lieve Carla,
Geniet van je laatste meters. Fijn om met je mee te mogen lezen. Wat een mooie reis heb jij gemaakt, letterlijk en figuurlijk. Tot snel!
Liefs,
Femke -
03 Mei 2012 - 17:18
Helen:
Hallo meissie,
Ze zeggen toch altijd "de laatste loodjes wegen het zwaarst"
Dit wordt er dus zo ongeveer mee bedoeld.
Ik wens je een prachtige laatste dag met veel mooie gedachten en emoties.
Veel plezier met je zus en tot ziens in het Hollandse.
Ps. Zal wel erg wennen zijn. -
03 Mei 2012 - 18:38
Anouk:
Hey chicky,
Wat mooi dat je je emoties er zo laat zijn en dat deze reis zoveel met je gedaan heeft c.q. gegeven heeft! Wij vinden het heel bijzonder en stoer dat je dit voor je vader hebt gedaan. Hij zal heel trots op je zijn.
Heel veel plezier vanavond en morgen met het wegtrappen van de laatste kilometers en de leuke mensen om je heen! Natuurlijk daarna heel veel pleizer met Maria!!
Dikke zoen Anouk en Bart -
03 Mei 2012 - 18:52
Jos:
Tranen, tranen aan de wand, wie is er de liefste in het hele land?
(misschien staat het antwoord op die stenen) Tranen van geluk, dat je het gehaald hebt? Tranen van?
Laat ze maar lopen en voor straks veel plezier na je aankomst.
Groeten,
Jos -
03 Mei 2012 - 19:09
Carlita:
Je slaat de spijker op zijn kop. Sommoge vragen dienen onbeantwoord te blijven, voor het mysterie of omdat je het antwoord eigenlijk wel weet. Ook dat is tegenstrijdig. Maar 'rijk' kom je terug en daar worden alle mensen om je heen ook weer blij van. Ik zeker! Tou tou toi die laatste 50 kilometers. X -
03 Mei 2012 - 19:10
Sabine:
Hahaha, die Carlita, dat was de aanhef voor jou Carla,
Ik ben het natuurlijk Sabine van het vorige bericht...ooopsss! ;-) -
03 Mei 2012 - 19:52
Lucy ( Den Haag):
Lieve Carla,
Ik sluit mij dit keer graag aan bij de mooie woorden van Lotte.
En denk aan de klok in de kathedraal van Santiago, kom niet in de buurt als ze gaan slingeren. Je zal het wel meemaken. Levens gevaarlijk doen die spanjaarden dat.
03 Mei 2012 - 20:22
Wies:
Zet hem op lieverd, naar die allerlaatste eindstreep en dan in de armen van je lieve zus. Vind het heel jammer om er niet te zijn. Maar denk heel erg aan jullie allebei. Dikke knuffel -
03 Mei 2012 - 21:54
Eef:
Misschien zijn dit wel de fijnste tranen geweest in de afgelopen jaren: misschien juist wel tranen van overwinning, niet alleen dat je deze bijzondere reis hebt voltooid maar vooral ook een overwinning van alles waar jij jezelf de afgelopen jaren doorheen hebt gesleept!! Lieverd, ben super trots op jou!!! Lekker genieten met je twinnie, succes met de laatste kilometers en tot snel! Kus xxxx -
04 Mei 2012 - 07:12
Wim Schellart:
Gefeliciteerd. Succesvol miljonair!!! Zo'n beetje 2000 km dat is vast goed voor 1 à 2 miljoen omwentelingen van je trappers.
04 Mei 2012 - 08:19
Karin:
Succes het laatste stukje! Ik ben trots op je!! -
04 Mei 2012 - 11:51
Hans En Cory:
Lieve Carla,
Wat ontzettend fijn dat wij op afstand deel mochten nemen aan deze geweldige reis. Je Ups en Downs mee te mogen maken maar vooral te lezen hoeveel je er van genoot en hoe je iedere keer weer rijker en trotser op de fiets stapte na een "domper". We zijn ontzettend trots op je dat je deze ongelooflijke klus in je eentje hebt geklaard. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Geniet van de komende dagen met Maria in Santiago. Heel veel liefs en een dikke kus van ons.
Hans en Corry