Your worst nightmare...scheurtje in je kuitspier..
Door: Carla
Blijf op de hoogte en volg Carla
25 April 2012 | Spanje, Burgos
Zo schrijft ze nooit en zo schrijft ze 2 dagen achter elkaar...tja, zat niet in de planning maar zit nu echt met mijn poot omhoog en wel met mijn andere poot :=(
Vandaag een misstap gemaakt ergens van een randje af en er schoot iets (goed) mis in mijn rechter knieholte/kuit...er moesten nog 30km overbrugd worden tot de volgende stad en ik had even afscheid genomen van de 2 Nederlanders dus daar stond (of eigenlijk hing ik..).
Nu heb ik het over zwaar en moeilijk gehad..vandaag heb ik 5km jankend op de fiets gezeten, heb mezelf toen weer bij elkaar geraapt en heb mezelf de volgende 25km verder gesjort op de fiets!
Verder zal ik het jullie besparen wat door me heen ging maar je zou het zelf kunnen invullen...
Een andere route over de Pyreneen nemen ging nog maar afhaken zou mijn ergste nachtmerrie zijn, al heb ik beloofd dat ik dat wel doe als het echt niet gaat dus no worries!
Ik ga jullie nu niet bezorgd zitten maken maar vertel het maar gewoon.
Gelukkig kwam ik vlak voor Burgos de 2 Nederlanders weer tegen en 1 van hen is verpleegster dus die heeft gekeken en heel lief verband & pijnstillers gehaald.
Het is waarschijnlijk een spierscheurtje in mijn kuit wat wel pijnlijk & stijf is maar waar ik morgen waarschijnlijk gewoon mee op de fiets kan stappen!
Vanavond dus nog meer rust en 2 poten omhoog en dan zien we morgen verder.
Life isn´t allways easy en pijn is fijn dus daar valt prima mee te leven.
Lieverds daar, no worries en just stay happy ;=)
dikke kus carla
25 April 2012 - 15:23
Sabine:
Heeeej Carlita!
Wow, wat een avonturen en doe je een beetje voorzichtig met jezelf? ZET HEM OP! XXXX -
25 April 2012 - 15:32
Lucy (de Kleine;-):
When the going gets tough, the tough gets going!!!
Zonder diepte geen hoogtepunten! (lekker dooddoener he, sorry, weet niets beters)
Zet door Car! Pijn is fijn, bloed is goed en au is wauw...ik zou als ik jou was er op de fiets er nog een paar verzinnen! Com' on girl! -
25 April 2012 - 15:57
Yvonne:
Je komt er wel hoor! -
25 April 2012 - 16:18
Wies:
Car, het is echt ongelooflijk, alsof ze er alles aan doen om je te weerhouden in Santiago aan te komen. Eerst al die regen en tegenwind, gesloten auberges, enzo en dan nu een scheurtje in den kuit. Maar dan kennen ze je nog niet. Jij bent idd niet zomaar te stoppen.
En echt ellendig om te lezen dat je daar een beetje in je eentje met tranen hebt moeten trappen. dat vind ik vreselijk om te lezen, maar wel bijzonder trots en blij dat je het goed oppakt en reeel bent voor jezelf en goed oppast. HEEEEEEL veeel kuitkusjes en voor straks hopelijk lekker slapen. En anders nog maar even een dag beetje rust. Je loopt toch voor op schema. Die vooruit geboekte overnachting kun je in deze tijd vast wel een dag verplaatsen. Zoniet, betaal ik die rekening wel. Da's tenminste een pleister op de wonde, bij gebrek aan locale aanwezigheid en support.
Love you!!!!! -
25 April 2012 - 16:29
Lelo:
Had ik al gezegd dat ik trots op je ben? Ik ben HEEEUL trots op jou Car. je bent met stip mijn stoerste vriendinnetje :-)
Dikke kus, laat je niet gek maken en zet m op! xxxxxx
25 April 2012 - 16:33
Eef:
Argh.... inderdaad kan het erger? Wel ja!!! Maar ook hier laat jij je niet uit de pedalen slaan en ga jij dapper door! Heel veel sterkte lieverdje, hoop dat je niet teveel pijn hebt (dat het zeg maar te doen is) en ik zal vanaf hier wat helende energie naar je sturen zodat je zo snel mogelijk weer topfit op de fiets zit!
Dikke beterschapskus xxx -
25 April 2012 - 17:14
Helen:
Poep, dat is wel een erge domper.
Maar dan kennen ze onze Carla nog niet.
Meisje, SUPER dat je jezelf zo goed bij elkaar kan rapen.
Wens je nu nog meer succes (doorzettingsvermogen heb je ruimschoots).
Liefs en ik denk aan je.
Kus Helen.
25 April 2012 - 18:06
Maria:
Gdvrdmm. Tja, de klinkers kan je zelf wel invullen. Jeetje wat een doffe ellende! Je doet wel prestatie op prestatie hoor. Gelukkig zijn zusters overal. Ik hoop dat het morgen weer gaat. Anders kalm aan he! Ik zag dat mijn vlucht heen verzet is. Ik vertrek iets later en mag ipv 2uur wachten op barcelona nu 7 of 8uur doorbrengen daar. Dus ik kom pas 3 mei 's avonds laat aan. Tenzij ze straks ook de nacht op de luchthaven doortrekken. Zussie, heel veel succes met je pootje. Dikke kus twin -
25 April 2012 - 18:37
Jos Schellart:
Je kuit is net zoiets als je Achillespees.
Tot zijn tanden bewapend en beschermd kon Achilles niets overkomen. Alleen dat kleine onbeschermde plekje op zijn hiel en juist daar werd hij getroffen.
Nu ben jij op je Achillesplekje geraakt. Ik hoop dat je een oplossing vindt em als het echt niet gaat dan is het motto; "Op tijd stoppen is de moeilijkste en meest wijze beslissing."
Ik hoop van harte dat je er een oplossing voor vindt en later lachen we er om. Heel hartelijk gegroet en ik vroeg me af of je Sinterklaas al was tegengekomen.
Jos -
25 April 2012 - 20:47
Laura:
ja nu kan ik natuurlijk allemaal wijze dingen hier gaan schrijven, maar je weet zelf het beste wat goed is. dus volg je hart en luister naar je lijf! dikke kus Laura -
26 April 2012 - 09:32
Lucy:
Lieve Carla,
Gisteren spraken we met een ontzettend creatieve man die heel veel bereikt heeft, hij vertelde mooie verhalen iets daaruit deed mij denken aan jou verhaal. .....storm en regen op momenten dat je het eigenlijk niet kan gebruiken, maar volgens hem hoort het altijd bij.
Liefs
Lucy
26 April 2012 - 19:55
Milou:
Wat wat een dikke pech. Probeer nog even vol te houden. Ze zeggen toch
de laatste lootjes wegen het
zwaarst. De voldoening is des te
groter. Ik duim voor je.
Liefs en een knuffel van je ouwe tante. Milou.