Laatste materiaalcheck, honden & Leonie.. - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Carla Schellart - WaarBenJij.nu Laatste materiaalcheck, honden & Leonie.. - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Carla Schellart - WaarBenJij.nu

Laatste materiaalcheck, honden & Leonie..

Door: Carla

Blijf op de hoogte en volg Carla

18 Maart 2012 | Nederland, Nijmegen

Na weken plannen & voorbereiden, was het dit weekend de tijd voor een laatste materiaalcheck!
Fiets, pedalen, schoenen en tassen..alles erop & eraan!

En deze keer in gezelschap van niemand minder dan Leonie (nee niet Leontine maar ze zou als trainingsmaatje er zo voor door kunnen ;-)
Zaterdag een super tocht van 5 uur;
vanuit Nijmegen, via Brabant, Limburg en Duitsland weer terug naar Nijmegen.
Met als hoogtepunten;
- nieuwe pedalen & geimproviseerde bidonhouder dankzij technisch inzicht van 2 dames..
- antiek pontje bij Cuijk,
- verschil tussen de Maas & de Waal..
- hondenvriendjes voor Le midden op de dijk,
- warme chocomelk met slagroom op rustig dorpsplein in Gennep
- geweerschoten om onze oren vanuit jachtgebied in het Reichswald (D)
- appeltaart van mama bij thuiskomst!
- een rustig & fijn bezoekje aan papa ("Spanje..jeetje!")

En zondag nog 2 mooie uurtjes op de fiets door de Ooijpolder, de Zevenheuvelen en de Waalbruggen. Met flinke wind, gewoon om het nog even af te leren en de trainingen af te sluiten..over 2 weken gaat het echt gebeuren!

Leonie; bedankt voor je hulp & gezelligheid!!
Wies; super fijn dat jij het geduld had om mijn fietscomputer installeren!!
Mama; jij bent & blijft een geweldige steun en welkome gastvrouw, voor alles en iedereen!!

Lieve mensen,
nog 2 weken en dan ga ik er voor.
Nu echt de laatste werkdagen en voorbereidingen...komt nu echt dichtbij!
Ik ben er (bijna) klaar voor en zal jullie (zoveel mogelijk) op de hoogte houden onderweg!

Sommigen zie ik nog komende dagen en voor de rest; tot over een paar weken!

Liefs carla

• 19 Maart 2012 - 08:49

Sabine:

Ole Carla!!!

Lekker bezig! Ik blijf je volgen meis en ga je nog zeker even spreken (wellicht niet meer zien, want je hebt zo te horen een erg druk schema)!

Dikke kus!

• 01 April 2012 - 17:57

Wies:

en vanochtend was het zover.... daar gaat ze.
    Bepakt en bezakt, goed voorbereid en goed gemutst (bedankt Nienke :-) ). Iets minder goed uitgerust dankzij de buren in Hotel Bonheur, maar het heeft je niet weerhouden van 85km stukslaan in 7 uur!
    hulde! en nu genieten van de rest van de reis. Zal eens kijken of ik hier foto's kan toevoegen. xx

Carla

Een lang gekoesterde droom van mijn vader om als Pelgrim naar Santiago te lopen; helaas zal dat voor hem geen werkelijkheid meer worden. Maar met papa in gedachten en als bron van inspiratie, zal ik op 1 April 2012 per fiets vanuit Nederland de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gaan afleggen. Zo zullen we samen een droom waarmaken en op ontdekking gaan naar mooie avonturen. Papa dank je wel!

Actief sinds 07 Jan. 2012