Eindelijk weer op de fiets!
Door: Carla
Blijf op de hoogte en volg Carla
26 Februari 2012 | Nederland, Nijmegen
In 2 uurtjes even flink wat km's maken!
Afgelopen week ook bezig geweest met de etappes plannen (hoeveel kms en tot waar elke dag) en waar mogelijkheden zijn om te overnachten; nog best een flinke klus maar vergroot wel de voorpret!
Op de kaart is nu te zien hoe de route loopt en waar ik precies langskom.
En, een mooi extraatje.. het ziet er naar uit dat ik onderweg toch bij Wibe (mijn neef) in het Franse land neer kan strijken! Een leuke pit'stop na 1,5week en rond Pasen; net na Vezelay, in de buurt bij Saizy!
Vandaag t/m donderdag even ontspanning & gezelligheid op Fuerteventura, nog even Mattias in het echt zien & vasthouden ;-)
En dan vrijdag-zaterdag 2 volle dagen op de fiets met bepakking; het echte werk..want dan duurt het nog maar 4 weken!
Spannend maar super veel zin!
26 Februari 2012 - 08:15
Marloes Stolz:
Spannend, Carla! Het komt inderdaad al snel dichterbij. Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen!!
xx marloes -
26 Februari 2012 - 12:53
Lucy:
Nog een paar dagen en dan begint de meteorologische ( help ) wat een woord lente, heerlijk om te fietsen.Wel eerst de slagboom openen! Veel plezier.Lucy -
26 Februari 2012 - 19:50
Danielle:
Klinkt goed.
Zaterdag maar kijken of we nog samen een fietstochtje kunnen maken :-).
Veel plezier op Fuerteventura.
x