Oefenrondje Ooijpolder
Door: Carla
Blijf op de hoogte en volg Carla
08 Januari 2012 | Nederland, Nijmegen
Mooi tochtje over de dijk, tussen de uiterwaarden en dorpjes in de polder.
Wel stonden de boerderijen in de uiterwaarden tot bijna in het water en kwamen er tijdens het rondje 3 pittige regenbuien uit de lucht vallen..en dit is slechts oefenen..kijk al uit naar wat er verder onderweg nog gaat komen!
Liefs carla
08 Januari 2012 - 19:40
Walter Alias Springv:
He Carla,
Heb ik iets gemist maar wat zijn je plannen= Ga je fietsen naar Spanje ofzo. Lijkt me wel erg gaaf om te doen hoor.
Verder alles goed? Heb je al weer zo lang niet gesproken. Woon je nog wel in Den Haag of ben je daar ook vanuit verhuisd.
OK spreek je wel weer. Later en succes. -
09 Januari 2012 - 10:49
Janneke:
Hi Carla,
Gave uitdaging! Succes met de voorbereidingen. Gisteren reed ik met de trein Nijmegen in en zag ik inderdaad dat het water heel hoog staat. Maar wat is het mooi in de Ooij hè?! Zet 'm op!
Zoen uit Utrecht! -
09 Januari 2012 - 20:01
Lucy :
Ik zeg altijd maar zo zonder de fiets ben je niets. Veel plezier met voorbereidingen.
liefs Lucy
13 Januari 2012 - 10:59
Maria:
In april zijn de ganzen alweer terug uit het zuiden, dus ik verwacht een bruingeblakerde zus in compostela te verwelkomen (en anders zoek ik een pension met goeie handdoeken). Ik stuur je zo even de link door van Tjerk's moeder. Kunnen we er samen naar kijken. Je voorbereiding is al het halve werk. Super! X